• Home
  • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

«MULTIFREIGHT ΕΠΕ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
www.multifreight.gr»)

Η παρούσα αποτελεί την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική Προστασίας)  για τον διαδικτυακό ιστότοπο της εταιρείας «MULTIFREIGHT ΕΠΕ» (Multifreight), η οποία ως υπεύθυνος επεξεργασίας συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα, όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό της ιστότοπο. Η Multifreight αναγνωρίζει και δίνει πρωταρχική σημασία στην υποχρέωση συμμόρφωσής της προς τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών δεδομένων 2016/679 (GDPR) (Κανονισμός) κατά τις ως άνω διαδικασίες. Προς την κατεύθυνση αυτή, έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η σύνταξη και παράθεση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας.

Υπεύθυνος επεξεργασίας
Η Multifreight είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα τον Πειραιά, Αγίου Δημητρίου 41, Τ.Κ. 18546, τηλέφωνο: 2104636777, φαξ: 2104636146 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, 26ης Οκτωβρίου 90, Τ.Κ.54627, τηλέφωνο: 2310513329, φαξ: 2310513329, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
Ο όρος προσωπικά δεδομένα αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν  την ταυτότητα σας (Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα).

Τι είναι η  επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;
Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεση, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Ποια Προσωπικά σας Δεδομένα συλλέγουμε;
Κατά την επίσκεψή σας, πλοήγηση και χρήση του διαδικτυακού μας ιστότοπου η Multifreight συλλέγει μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και συναφή για τον σκοπό που προορίζονται, όπως εκτίθεται αναλυτικά κατωτέρω.

Ως προς τη χρήση της ιστοσελίδας:
- Διευθύνσεις Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP addresses). 

Ως προς την επικοινωνία επισκεπτών μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@multifreight.gr:
- ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση και τυχόν άλλα Προσωπικά Δεδομένα που περιέχει το μήνυμά σας.

Ως προς την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόσληψή σας από τη Multifreight:
- ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, σπουδές, χρόνος απασχόλησης στην ίδια εργασία, χόμπι, τυχόν άλλα Προσωπικά Δεδομένα που εσείς αποστέλλετε.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα της Multifreight γίνεται χρήση cookies, τα οποία συλλέγουν τα αναγκαία προσωπικά σας δεδομένα για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας, μόνο κατόπιν συγκατάθεσης σας, όταν αυτή απαιτείται, και σύμφωνα με την Πολιτική Cookies, που είναι επίσης δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα μας. Για να μάθετε περισσότερα ως προς τη χρήση cookies, διαβάστε την Πολιτική Cookies της ιστοσελίδας μας.

Για ποιο σκοπό συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας;
Ως προς τη χρήση της ιστοσελίδας:
Συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας από εσάς τους ιδίους κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα για την αποτελεσματική λειτουργία της και ειδικότερα για την ασφάλειά της.

Ως προς την επικοινωνία επισκεπτών μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@multifreight.gr:
Συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας από εσάς τους ιδίους για την επικοινωνία μας μαζί σας.

Ως προς την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόσληψή σας από τη Multifreight:
Συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας από εσάς τους ιδίους για την ενδεχόμενη πρόσληψή σας στη Multifreight.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας από τη Multifreight;
Συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο αν έχουμε νομική βάση για την επεξεργασία τους.

Ως προς τη χρήση της ιστοσελίδας:
Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία θα στηρίζεται στα υπέρτερα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στην ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Ως προς την επικοινωνία επισκεπτών μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης «info@multifreight.gr»:
Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία θα στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας που παρέχεται με σαφή θετική ενέργεια. Ειδικότερα, ως προς τη φόρμα επικοινωνίας η συγκατάθεσή σας παρέχεται με τη συμπλήρωση της φόρμας και την αποστολή του περιεχόμενού της. Ως προς την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., η συγκατάθεσή σας παρέχεται με την αποστολή του μηνύματός σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ως προς την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόσληψή σας από τη Multifreight:
Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία θα στηρίζεται στην εκτέλεση σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος ή στη λήψη μέτρων πριν από τη σύναψη της σύμβασης.

 

Αποδέκτες των Προσωπικών Δεδομένων
Πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Multifreight και μόνο όταν αυτό είναι αναγκαίο. 
Αποδέκτες των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι μόνο η εταιρεία που μας παρέχει υπηρεσίες web και email hosting.

Χρόνος διατήρησης των Προσωπικών Δεδομένων
Τα Προσωπικά Δεδομένα σας τηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας τα έχετε κοινοποιήσει, σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, εκτός αν απαιτείται παράταση του χρόνου αυτού λόγω νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεών μας.
Ειδικότερα, ως προς την επικοινωνία επισκεπτών μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@multifreight.gr:
Τα Προσωπικά Δεδομένα σας κατά κανόνα διαγράφονται μετά την πάροδο έξι μηνών από την επικοινωνία σας.

Ως προς την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόσληψή σας από τη Multifreight:
Τα Προσωπικά Δεδομένα σας κατά κανόνα διαγράφονται μετά την πάροδο ενός μήνα από την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας, εφόσον δεν ακολουθήσει η πρόσληψή σας.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας η Multifreight έχει λάβει τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την αποτροπή του κινδύνου απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και κοινοποίησης των προσωπικών σας πληροφοριών.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) Δικαίωμα ενημέρωσης: Έχετε δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες από τη Multifreight σχετικά με τα στοιχεία της ως υπεύθυνου επεξεργασίας αλλά και του τυχόν εκτελούντος την επεξεργασία στον οποίον έχουν διαβιβαστεί τα Προσωπικά Δεδομένα σας, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τη διάρκεια διατήρησης των δεδομένων σας αλλά και τα απορρέοντα εκ του Κανονισμού δικαιώματά σας.
β) Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε επιβεβαίωση  από τη Multifreight για το κατά πόσον ή όχι τα Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα Δεδομένα αυτά.
γ) Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από την Εταιρεία τη διόρθωση τυχόν ανακριβών και τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών Προσωπικών σας Δεδομένων.

δ) Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από τη Multifreight τον περιορισμό της επεξεργασίας, εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
ε) Δικαίωμα εναντίωσης/ανάκλησης της συγκατάθεσης: Έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε, στην επεξεργασία Προσωπικών σας Δεδομένων, εάν αντιληφθείτε ότι η επεξεργασία στερείται νομικής βάσης ή αναμένετε να διαπιστώσετε, αν πράγματι υφίστανται υπέρτερα έννομα συμφέροντα του υπεύθυνου επεξεργασίας που να δικαιολογούν τη διατήρησή τους, όταν τα Δεδομένα σας που τέθηκαν υπό επεξεργασία είναι ανακριβή ή απλώς κρίνετε ότι ο σκοπός για τον οποίο ζητήθηκαν εκπληρώθηκε και η διατήρησή τους από τη Multifreight πλέον είναι από περιττή έως καταχρηστική. Η Multifreight υποχρεούται να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Έχετε επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή.
στ) Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να λάβετε τα δεδομένα που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβασθούν τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

ζ) Δικαίωμα άρνησης λήψης αποφάσεων με βάση αυτοματοποιημένη επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τη Multifreight να μην υποβάλλεστε, εφόσον συντρέχει περίπτωση, σε διαδικασία λήψης απόφασης αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Multifreight ως Υπεύθυνο Επεξεργασίας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Aγ. Δημητρίου 41, Τ.Κ. 18546, Πειραιάς
Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2104636777
Φαξ: 2104636146

Πότε απαντάμε στα αιτήματά σας;
Η Multifreight απαντάει πάντα στα αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβει το αίτημα σας. Αν, όμως, το αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσει εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβει παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσει.
Αν τα αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Multifreight μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα αιτιολογώντας την απάντηση προς εσάς.
Σε περίπτωση που δεν λάβετε απάντηση εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας ή η απάντηση που λάβατε δεν ήταν ικανοποιητική ή το ζήτημα σας δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («www.dpa.gr»).

Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 18/03/2019.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 210 46 36 777


FAX

+30 210 46 36 146


EMAIL

info@multifreight.gr


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγ. Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2310 51 33 39


FAX

+30 2310 51 33 29


EMAIL

info@multifreight.gr


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

26ης Οκτωβρίου 90, 54627 Θεσσαλονίκη

iso90012015 

ΜΕΛΗ

                        ellinoitaliko epimelitirio athinas